Stiftelse och vänföretag

KMS Stiftelse startades 2009 och syftar till att skapa möjligheter för att sätta guldkant på elevernas vardag. Pengarna som samlas in via stiftelsen skall användas för att möjliggöra förbättringar i skolans inre och yttre miljö samt främja olika pedagogiska fördjupningar (till exempel litteratur och annat undervisningsmaterial, studiebesök eller andra externa kostnader). I samarbete med skolans ledning och styrelse avgörs vad stiftelsepengarna ska gå till. Bland annat skall bidragen förverkliga Maria Montessoris idé om det förlängda klassrummet.

Under 2016 satsade KMS Stiftelse på att förbättra barnens utemiljö och barnen själva fick lämna önskemål om vad de ville ha på sin skolgård.

Vill du vara med och stötta med ett bidrag eller kanske skapa en stående månadsöverföring? Så här gör du: Sätt in ditt bidrag på Bgnr 416-3531 eller Swisha på nr 123-5406046

Tack för ditt stöd till KMS!

KMS Stiftelse

Kullaviks Montessoriskola har flera vänföretag som på olika sätt stödjer vår verksamhet. Nedan ser du vilka som är våra vänföretag

KMS Skola Bild