KMS föräldraförening

KMS Kullaviks Montessoriskola är en ekonomisk förening. Högsta beslutande organ är föreningsstämman. Styrelsen beslutar i föreningens angelägenheter mellan föreningsstämmorna.

Vårdnadshavare i familj som tackat ja till erbjudande av plats i någon av föreningens verksamheter har rätt till medlemskap i föreningen och  kan påverka beslut med en röst per familj.

Medlemmar förväntas sympatisera med KMS grundläggande värderingar och vision.

Det förväntas att alla föräldrar deltar i föreningens informationsträffar  och i övrigt håller sig uppdaterade via skolans informationsflöde.

Medlemmarna deltar aktivt i föreningsarbetet och skolans skötsel på arbetsdagar, städdagar och i individuella arbetsgrupper. Varje medlemsfamilj bör vara representerad på KMS årliga föreningsstämma.

Under sin tid på skolan förväntas:

• någon av föräldrarna vara med i utskott eller vara klassförälder under minst 2-3 år.
  • alla föräldrar delta i städ- och fixardagar minst en gång per termin.

KMS Skola Bild