Förskollärare / Montessorilärare 100%

Hos oss arbetar du med att
- utveckla rötter och vingar hos alla barn
- följa, inspirera och utmana barn utifrån deras specifika behov och förmågor
- tända stjärnögon och nyfikenhet

Bli en av oss och
- få utlopp för dina styrkor och speciella förmågor
- känn stor frihet att pröva, ompröva och utvecklas
- ingå i ett engagerat gäng där du känner stöd, gemenskap och aldrig är ensam

Vi ser framför oss att du

- vill driva och utveckla pedagogiska processer i förskola
- har en god samarbetsförmåga, vilket innebär lyhördhet och dialog
- är nyfiken och kreativ
- är flexibel och öppen för förändring

Vi ser framför oss att du har:
- förskollärarlegitimation eller erfarenhet av arbete som förskollärare
- intresse för och gärna utbildning i Montessoripedagogik
- digital kompetens

Dina arbetsuppgifter

- förskollärare med gruppansvar på någon av våra småbarns- eller storabarnsavdelningar
- vara delaktig i någon av KMS skolutvecklingsgrupper

Övrigt om förmåner

Kompetensutveckling är en självklar och viktig del i verksamheten, både individuellt och i grupp. KMS satsar på friskvård med olika aktiviteter och har ett rejält friskvårdsbidrag. Du har självklart tillgång till egen dator och stor frihet under ansvar. En förmånsportal full av möjliga rabatter på allt från busskort, flygresor och produkter av alla de slag. VI har eget kök som serverar god hemlagad mat. Marknadsmässiga pensions- och försäkringsvillkor. Lagandan genomsyrar det mesta och det gör också att kollegor och ledning klarar att hitta flexibla lösningar vad gäller arbetstider och ledigheter. Möjlighet finns att önska och påverka utformning av tjänst inför varje nytt läsår. Personalen upplever att de ställer upp för varandra och för verksamheten.

Om oss

KMS Kullaviks Montessoriskola är en engagerad och föräldradriven F-9 skola utan vinstintresse. Barnet startar som 1-åring i förskolan sin utveckling av kunskaper och förmågor och lämnar som 16-åring KMS' kreativa miljö och goda studieklimat med rötter och vingar inför framtiden.

Skolan har ca 340 elever (förskolan 94 barn) och 60 anställda. Den är naturnära belägen med skogsglänta, damm, bondgård och villor som närmsta grannar.

Besökare brukar uppmärksamma det varma bemötandet och den trevliga stämningen. Våra barns föräldrar uppskattar särskilt personalens engagemang, den “lilla skolan” och tryggheten. KMS personal tycker att barnens stjärnögon och de härliga kollegorna är det bästa. Våra förskolebarn säger att fröknarna är snälla, det är roligt med många barn och att det finns mycket roligt att göra. Våra elever säger relationen till lärarna, den goda maten från vårt eget kök och utomhusmiljön och våra före detta elever anser att man på KMS lärde sig ta ansvar och fick med sig goda kunskaper i alla ämnen.

Ansök så här

Om Du Känner Igen Dig i våra värdeord engagerad, flexibel, professionell och ödmjuk, vill vi gärna träffa dig snarast. Läs mer om oss och vår verksamhet på hemsidan www.kmskola.se och ansök via jobba@kmskola.se med ett personligt brev och CV, senast den 2018-01-26 men gärna så snart du kan. Rekryteringsprocessen pågår och kan avslutas tidigare. Frågor besvaras av Mia Åberg mia.aberg@kmskola.se 031-748 91 50.

Vikariepool

Är du intresserad av att ingå i vår vikariepool? Vi behöver allt från pedagoger i skolan, på fritids och förskolan till hjälp i köket.

Maila in din intresseanmälan till jobba@kmskola.se

Webmaster of KMS 2017 ©