Jobba

jobbajobba2

Tillsammans skapar vi framtidens skola med barnet i centrum

Att förverkliga drömmen om den goda skolan och den goda arbetsplatsen , som ger starka rötter och vingar inför framtiden, är en drivkraft hos oss alla på KMS.  

Vill du

  •  arbeta i en fristående skola vars huvudman är en icke vinstdrivande ekonomisk förening bestående av föräldrar till barn i verksamheten,
  •  arbeta i en skola som drivs som ett företag utan vinstintresse och en stark medvetenhet om att vi bara finns kvar så länge familjer aktivt söker oss,
  • arbeta i en föräldradriven skola med stort inflytande, insyn och engagemang från föräldrarna,
  • arbeta i en skola som har ett arbetssätt präglat av Montessoripedagogiken som gemensam pedagogisk plattform och inspiration, ett vetenskapligt förhållningssätt och förverkligande av styrdokumenten,
  • vara en del av ett glatt och engagerat team med mycket god vilja, och är modig nog att våga misslyckas, be om hjälp, hjälpa andra, kavla upp ärmarna och försöka igen,
  • arbeta på en innovativ skola som aldrig slår sig till ro med gårdagens framgångar utan ständigt söker nya möjligheter?


se Lediga tjänster!

Då är KMS en arbetsplats för dig!

Hos oss kan du arbeta som barnskötare, förskollärare, grundskollärare, specialpedagog, fritidspedagog, fritidsledare,administratör, kock, vaktmästare,  konsult, skolsköterska mm.  
Idag är vi drygt 50 anställda. 


Vill du veta mer om skolan så titta under fliken Om KMS


Tio skäl för att arbeta på KMS  

Det är en liten, skön skola, skön miljö, ja en väldigt social miljö.
Barnskötare 26 år

KMS ledarskap präglas av kreativitet, kompetens, professionalism, visioner, medvetenhet och värme.
Grundskollärare 44 år

Friheten, jag kan ta ansvar och styra själv över mitt jobb och nästan alla jobbarkompisar är trevliga, ja trevligt är det.
IT-tekniker 49 år

Jag har varit på många skolor och tycker att detta är den mest professionella och det gäller alla aspekter.
Grundskollärare 37 år

Vår fina miljö, friheten att testa nya ideér, den lilla skolan, professionell personal som tar sitt uppdrag på största allvar, montessoripedagogiken anpassad till dagens barn ,föräldrar och personal, glädje i arbetslaget, vi trivs vilket speglar av sig på barnen.
Förskollärare 55

Det man gör syns, gör du ett bra arbete blir det snabb feedback från alla, likadant är det om man gör ett dåligt arbete.
Fritidsledare 26 år

Varm atmosfär och professionella arbetskamrater och ledning, härlig utemiljö, intressanta arbetsuppgifter, bra feed-back från föräldrar och kollegor.  
Speciallärare 58 år

Det är faktiskt bäst här. Barnen får med sig så mycket kunskap för att klara självständiga studier. Ja ingen slår oss!
Grundskollärare 58 år

Fantastiska kollegor! Jag gillar att det är en föräldradriven skola utan vinstintresse och att vi är så bra på att ta hand om alla barn.
Grundskollärare 38 år

Korta beslutsvägar, en vilja att hela tiden se barnet i centrum, jag lär mig hela tiden nya saker av barn och kollegor. Ledning som uppmuntrar fortbildning.
Förskollärare 45 årWebmaster of KMS 2015 ©